info@agentheadsets.nl

+31 242 210 150

winkelmand
inloggen 

OVER ONS

Agent Headsets is een gevestigde, toonaangevende Britse fabrikant en distributeur van hoogwaardige, concurrerende telefonieproducten voor de zakelijke en callcenter markt. Al meer dan 20 jaar is het onze belofte om bedrijven te voorzien van telefonieproducten die gebruik maken van de laatste technologische innovaties en die zo zijn ontwikkeld dat ze eenvoudig te gebruiken en comfortabel te dragen zijn.

Wij bieden een uitzonderlijk assortiment van producten, waaronder zakelijke telefoons en een ruime keuze aan headsets met kabel, draadloos en met USB. Onze populaire accessoires zijn onder andere buddytrainingskabels, reispakketten, telepads, schakelaars, handsetlifters en multifunctionele adapters, geschikt voor alle bedrijven, groot en klein.
 
Alle producten van Agent Headsets zijn in het Verenigd Koninkrijk ontworpen met zeer hoge specificaties en worden geproduceerd om compatibel te zijn met de meeste apparatuur van andere fabrikanten. Wij vertrouwen in de prestaties van onze producten, en daarom bieden wij 2 jaar garantie op ons gehele assortiment headsets, en 10 jaar garantie op al onze zakelijke telefoons.
 
Agent Headsets biedt u een betaalbaar alternatief voor producten van andere merken, zonder ooit op kwaliteit te moeten inboeten. Bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Europa en daarbuiten gebruiken Agent Headsets al meer dan 20 jaar. Misschien wordt het tijd dat u dat ook doet?

 

Top of page

Account login 

 

Log in

Heb je geen Online-account?
Klik hier om er een aan te maken.